Post by cleancapvefisi on Mar 5, 2022 2:55:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ FFVII The First Soldier 2022 version ▞▞▞
Şöhrəti sevirəm, amma istərdim ki, PC və ya konsolda olsun. Mobil idarəetmələr dəhşətlidir və mən nəzarətçidən istifadə edə bilmək üçün düzgün qoşqu ala bilənə qədər onlarla ilişib qalmışam. İstənilən müddət ərzində bunu telefonda oynamağa çalışmaq boyun üçün çətindir.
600ish MB yeniləməsi var. Mənə dedi ki, yeniləməni yükləmək/quraşdırmaq üçün 2,6 GB yer boşaltmalıyam. Oyun yalnız 1,63 GB yükləndiyi üçün onu silmək/yenidən quraşdırmaq qərarına gəldim. Quraşdırıldıqdan sonra köhnə xarakterim və avadanlıqlarım getdi. Xarakter yaratmaq və dərslikdən başlamaq lazım idi. Nə qəddar.
Son texniki qulluqdan sonra oyun o qədər gecikdi ki, mənim xarakterim eyni mövqedə qaldı və ona uyğun gəlmək çox uzun çəkdi..bunu düzəldin..amma oyun prosesi yaxşıdır.
Ödənişli divarlar olmadan oynamaq üçün pulsuz bir oyun axtarırsınızsa, bu o deyil.
Yalnız bu ps4-də 9n ifa oluna bilsəydi, indi onu sevirəm. Daha da möhtəşəm olardı. Roit və Pokmon Inc. Həm mobil, həm də konsolu edin.
Oyun həqiqətən yaxşıdır, döyüşü, silah oyununu, sehrli qabiliyyəti və çağırışları bəyənirəm, yeganə problem gecikmələrin olduqca pis olmasıdır, qrafika təkmilləşdirilməlidir, hətta yüksək qrafika ilə belə yaxşı görünmür, hətta yüksək kadr sürəti, hələ də gecikir, ona görə də tərtibatçı sadəcə kadr sürətini və qrafiki təkmilləşdirməli, yaxşı oyun
FFVII The First Soldier Akcja zygp
Həqiqi bir hekayəyə ümid edirdim, amma güman edirəm ki, bu, FF7-dən istifadə etməyin növbəti yolu idi. Mənim sevimli BR deyil. Nəzarət mənimlə getmir. Chocobo yetişdirmək mənasız görünür.
Əla oyun idi, hər gün oynanırdı, lakin son yeniləmədən sonra mən bütün irəliləyişlərimi itirdim, oyun yeniləndi və o, əvvəlcədən mövcud hesabımı köçürməyimi istədi, sizi SE hesabını birləşdirən sayta aparır və görünür, heç bir oyun yoxdur. data hesabıma bağlıdır!
FFVII The First Soldier Aksiyon ity
Oyunu əvvəlcə sevirəm, mobil telefonda ən çox sevdiyim oyunlardan biridir, lakin daha çox oyun rejiminə daha çox silah və material lazımdır
Şübhəsiz ki, FF7-nin əla versiyası, burada çoxlu potensial var. Konsola daşınsa, daha yaxşı olardı.
Beləliklə, mən həqiqətən də bu oyunu bəyənmək istəyirdim, çünki bu, son fantaziyadır, lakin mən Y oxunu tərsinə çevirərək oynayıram və telefonumdan istifadə edərkən o, səs-küy salmağa davam etdi, ona görə də kontrolerimdən istifadə etməyə çalışdım və idarəetmələr dəhşətlidir, siz nəzarətçi üçün xüsusi klaviatura əlavə edə bilərsinizmi?
server bağlantısı bir az qeyri-sabitdir, çünki oyun səhv salmağa davam edir və ping birdən yüksəlir. Əminəm ki, internet bağlantım yaxşıdır, çünki digər oyunlarımı yaxşı oynaya bilirəm. həmçinin, idarəetmələrdən istifadə etmək mənim üçün çox çətindir, xüsusən ona görə ki, oyun ekranı mənim cihazımda tam ekrana keçməyəcək. bu məsələlərdən başqa, ümumi dizayn və konsepsiya yaxşıdır, digər atışma oyunları ilə müqayisədə unikaldır
Döyüşçülər üçün böyük ədalətsiz üstünlük. Onlar cəld hərəkət edə və sizi yaxın döyüşdə kəsə bilər, bu da sizə heç bir şey etməyə mane olur və heç bir şans olmadan rənglənirsiniz. Başqalarına şans vermək üçün rahiblərə yaxınlıqdakı döyüşçüləri yavaşlatmaq bacarığı vermək ağıllı olardı. Həm də tam avtomatik silahlar çox vaxt uzun raund oynadıqdan sonra yalnız mənim üçün tək atışa çevrilir. Əvvəllər istifadə etdiyim eyni silah, ancaq oyunda. Ola bilsin ki, raunddan çox məlumat saxlanılıb. Idk. Pixel 4 xl istifadə edərək
Bu oyun çox yaxşı hazırlanmışdır, lakin kamera idarəetmələri indiyə qədər yaxşı göründüyündən başqa daha həssas ola bilər
YENİLƏNİB: Gözlədiyim kimi heç bir yeniləmə yoxdur, yeni dərilər yağdırdı, lakin oyun qəzası hələ də düzəldilməyib.
Bu yaxınlarda bir matç oynadı və nisbətən yaxşı çıxış etdi, lakin yeni olan bir taymer var idi, lakin oyun tərzini dəyişdirdi və mənə tələsik hiss etdi.
Bəzi şeylər ləng gedir, məsələn, çöməlmək, elə gəlir ki, düyməni basdıqdan sonra xarakterim 3 saniyə ərzində əyilmir. Həmçinin, Crouch düyməsi və Dodge düyməsi eyni düymə olmamalıdır, məncə bu dəyişiklik əla olardı. Bundan başqa, əyləncəli təcrübə
Bəli, bir müddət daha bunu oynamayacağam. FF və Battle Royale janrından nə qədər həzz alıramsa, orta döyüş zamanı çətinliklə çıxış edə bilməyim, geridə qalma səbəbi məni sadəcə sönür. Etiraf edirəm ki, mənim cihazım High-End deyil, lakin əksər oyunun məqsədi istifadəçinin oyuna uyğunlaşması əvəzinə istifadəçinin telefonuna çox uyğunlaşmaq deyilmi? Problem həll olunmayana qədər. Mən bundan ara verəcəm. Üstəlik, bu oyunun çox təltif edilməməsi faktı da var. Bizə gündəlik pulsuz hədiyyələr lazımdır!
Gündəlik giriş bonusları yoxdur, ən son Android telefonundan istifadə etsəm də, oyun ləngiyir və xüsusi olaraq döyüş zamanı nəzarətlər cavab vermir. Və yükləmə zamanı çökür. 2 ulduz, verə biləcəyim ən yaxşısı budur
Lütfən bu oyunu düzəldin...həmişə uğursuz oldu və əlaqəni itirdim...güclü wifi var lol..zəhmət olmasa bunu düzəldin və ulduz verdim təşəkkür edirəm
Hətta normal oyunda belə <5 dəqiqədən az olan matçları gözləyin! Nəzarət reaksiyası da çox vaxt ləkəlidir. Oyunda canavarlarla mübarizə aparmaq üçün heç bir səbəb yoxdur, çünki bütün oyunçular canavarlardan çox bir-birini məhv etməyə hazırdırlar. Davam etmək üçün çox da həvəs yoxdur, çünki oyun kosmetikasının əksəriyyəti pullu valyuta ilə alınır.
Mən bunu sevirəm! Oyunda çoxlu səhvlər olduğu halda, səhvləri düzəltmək üçün çoxlu yeniləmələr olduğu halda, nəzarətə alışmaq bir qədər vaxt aparır. Ona bir şans və vaxt verin, çünki bütün oyunlar başlanğıcdan mükəmməl deyil
Oyunun şəbəkə kodu bəzən bir az pis olur, öldürməyə saniyələr qalmış olduğum və oyunumun donduğu və birdən-birə öldüyüm anlar oldu. Bu oyunu solo, xüsusən sıralanmamış rejimdə oynayırsınızsa, əsasən yalnız botlarla qarşılaşacaqsınız. Burada və orada oyunçular tapa bilərsiniz, lakin bu, əsasən botlardır. Komandalar real oyunçularla qarşılaşacağınız yeganə vaxtdır. Ən yaxşı təcrübə üçün sıralamağı tövsiyə edərdim
Mən final fantaziyasının fantaziyam, lakin FF7TFS o qədər geridə qalır və oyunda uyğunlaşma müddəti o qədər uzundur..... ona görə də 1 ulduz verirəm......
Səviyyə yüksəltmək heç nə demək deyil. Adamınızı səviyyəyə qaldırmaq Final Fantasy-nin ən yaxşı hissələrindən biridir. Bu oyunda xarakterinizi daha da gücləndirə bilməzsiniz. İrəliləyiş yoxdur. Bu əsas səbəbə görə silirəm.
Oynamağın mənası yoxdur. "Final Fantasy" adı ilə maskalanmış mənasız vaxt itkisi
Çəkiliş və nəzarət pisdir. Səhv kadr sürətləri. Avtomobil idarə edərkən kameraya qarşı mübarizə aparırsınız. Bəzi bacarıqlar və siniflər balanssızdır. Moblar və oyunçular aydın deyil.
Pacific Warships: naval PvP Action etsh
Oyun çıxdığı andan etibarən oynanılır. Oyun yaxşıdır, lakin oyun sarsıdıcı və ləngiyir. Nəzarət mənim üçün normaldır, çünki ondan asılıyam. Gələcəkdə hekayə rejimini görmək ümidi ilə.
Əla
Böyük təcrübə. Pubg kimi, lakin xəritədə canavarlar və sehr, üstəlik qılınc və silahlarla. Bunun necə inkişaf etdiyini görmək üçün həyəcanlandım!
Bu oyun əyləncəlidir və yaxşı potensiala malikdir. Mən sadəcə chocobo-nun bu qədər OP olmasına necə icazə verildiyini anlamıram. Bu sadəcə dəhşətli oyun dizaynıdır. Nəhəng bir quşun vurulması sadəcə pisdir. Zəhmət olmasa düzəldin, yoxsa bu oyun uğursuz olacaq.
Mən bu günə qədər sevirəm. Fərdiləşdirmə kimi, heç bir hündürlükdən, nəqliyyat vasitələrindən, döyüşçü olmaqdan seçə biləcəyiniz siniflərdən, ninjadan və ya özünüzü rahat hiss edən digər siniflərdən heç bir zərər görməyin.
Laggy, çünki nə olduğunu bilmirəm. Hətta bir neçə dəfə geridə qalmadan bir müddət matç oynaya bilməzsiniz. Bol ram və anbar var. Sadəcə düzəltmək lazımdır
Uzun mənzilli silahlara, döyüş hücumuna, sehrə, əşyalara, nəqliyyat vasitəsinə, canavar və hətta çağırışa sahib olan döyüş kralı. Başqa nə istəyirsən?
FFVII The First Soldier 動作 jue
Oyun mobil telefonda zibildir. Konsolda olarsa, ona 4 ulduz verəcək.
Mən ilk oyunuma solo girdim 3 oyunçunu öldürdüm, sonra iki dəqiqədən sonra loqding ekranı aldım, sonra "məğlubiyyət" dedi necə belə ? və nə ...? səhv etdim? Mən ölmədiyimə tam əminəm və zona və ya başqa bir şey xəbərdarlığı var idi. ilk oyun üçün olduqca yöndəmsiz.
Bu qədər potensial! İnsanlar bu pis reytinqləri vermək üçün axmaqdırlar, bu, əsasən indi bir pre-relizdir. Onlar bunu 60 kadr/s etməyi planlaşdırırlar və bunu ümumiyyətlə epik bir oyuna çevirməyi planlaşdırırlar! 4.0 xal gözlənilməlidir ki, bütün Final Fantasy pərəstişkarları dəstək olmaq və öz töhfələrini vermək əvəzinə hər şeyin onların istədikləri kimi olmasını istəyirlər... onu istədiyiniz kimi qəbul edin, nəzarətçi alın, əladır! Əla Battle Royal Final Fantasy qarışıq. Burada böyük potensial var. Nəzarətlər həqiqətən bəzi optimallaşdırma və həyat keyfiyyəti xüsusiyyətlərindən istifadə edə bilər. Xüsusilə nəzarətçi ilə talan etmək çətin olur. Kaş ki, böyük bir siyahı deyil, obyekti hədəfə alaraq və düyməni basaraq talan edə biləydin. Yaxınlıqda bir sinə və ya digər qarşılıqlı əlaqə varsa, onu qarət etmək və ya istifadə etmək problemə çevrilir.
Qeyri-real mühərrik tərəfindən hazırlanmış bir oyundan gözlədiyimiz şey, oyun, hərəkət qrafikası, hər şey döyüş kral oyunundan istədiyimiz şeydir və mən ikiqat tullanma ideyasını çox bəyəndim, bu da binadan yuxarı qalxmağı asanlaşdırır. dırmaşa bilməyəcəyimizi düşündüyümüz kiçik qüllələr... Bu, sadə, möhtəşəm bir oyundur! Lakin şəbəkə uzunluğu döyüş zamanı yüksək ping/Ms-ə səbəb olur, o qədər ləngiyir ki, K/D və oyunumuza dəqiq təsir göstərmək mümkün deyil.
4 ulduzlu bir rəy vermək istərdim, çünki oyunun özü fantastik və yaxşı vaxtdır. Ancaq oyunçularınızın böyük bir hissəsi 40 dəqiqə uyğunlaşmaya sərf etdikdə və ya heç uyğunlaşa bilməyəndə, əlinizdə böyük bir problem var.
Optimallaşdırma lazımdır, Oyun zamanı kəkələmə Xüsusilə atəş zamanı
Çox çətinlik çəkirəm heç nə oynamağa icazə vermir, sadəcə kod kod 409 xətası deyir belə bir şey mən oynamaq və oyuna pul xərcləmək istəyirəm, amma oynaya bilmirəmsə, düzəldin zəhmət olmasa, dinlədiyiniz üçün təşəkkür edirəm allah gününüz mübarək olsun
Əgər Final Fantasy 7, The gameplay of the remeyk və 15 oyununu bəyəndinizsə və ya Pubg/Fortnite oyununun çətin versiyasını istəyirsinizsə.. siz Final Fantasy 7: The First Soldier oyununu mobil və kompüterinizdə istərdiniz. js The Nostalgia da bir artıdır... Oyun Crisis Core hadisələrindən əvvəl baş verir. Bu, Shinra'nın yüksəlişidir və bu mövsüm ilk komandadır. Bu pulsuz, yaxşı icmadır və Battle Royale üslubuna gətirdikləri elementlərdir (Siniflər, Materiallar, Çağırışlar, FF7 Nəqliyyat vasitələri, canavarlar, xaotik neytr.
Bu, ff çağırışa cavab verir, lakin hər ikisində uğursuz olur. Oyun oynamaq üçün lobbidə gözləmə müddəti, bəlkə bir oyun alacam, bəlkə də almayacağam. Bunu atlamaq və canavarlarla döyüşmək üçün seçim yoxdur. Sadəcə başqa bir onlayn çox oyunçu pulu.
Mən bu oyunu sevirəm. Düzünü desəm, hələ də bir çox problem var, lakin Devs-lərin həqiqətən dinləmələri və əlavələr / düzəlişlər etməsi digər inkişaf etdiricilərdən unutduğumuz bir imtiyazdır. Onlar sabit joystik və gyro plus uyğunluğu əlavə etdilər ki, burada əksər rəylər demək olar ki, həll olunur. Dev komandasına davam edin! Yaxşı edirsiniz! Mən yalnız ff7-ni əvvəllər oynamışam, amma bu oyun o qədər çox döyüş royalının zirvəsini tutur ki, siz silah və ya müxtəlif döyüş silahlarından istifadə etmək seçimi ilə yanğın rpg kimi fərqli hisslər oynaya bilərsiniz, mənim 2 sevimli kombos zəhərli sehrbaz rahibləri və nəhəng qılınclı snayperlərdir 😆 ən yaxşı proqram Mən wifi pultundan istifadə edirəm, planşetimdə konsol oyunu kimi oynayır.
Pis oyun deyil. Bəzi işlərdən istifadə edə bilər, lakin bu, tam funksional döyüş kralıdır. Final fantaziya həvəskarları üçün əladır, başqaları üçün isə yaxşıdır.
Əyləncəli oyun kimi görünür, lakin təəssüf ki, o, Android 12 ilə işləyən Pixel 5-də işləmir. Oyun başlıq ekranından sonra yükləməyə cəhd etdikdə, sadəcə olaraq bağlanır.
Mən FF7FS @ twitch.tv/exSkye yayımlayıram, həqiqətən də oyundan həzz alıram və toxunma ekranı ilə idarə olunan hər hansı oyundan həzz alacağımı heç düşünməzdim. MnK ilə də həqiqətən əla oynayır!
Niyə uyğunlaşma bu qədər uzun çəkir???Mən Cənub-Şərqi Asiyada oynayıram. Mən bu oyunu çox sevdim. Amma bir oyunu oynamaq üçün 5 və ya 6 dəqiqə lazım idi.. bəzən 12 dəqiqə çəkirdi. Zəhmət olmasa, zəhmət olmasa, bu düzəldilə bilərmi, bu barədə bir şey edin.
İndiyə qədər çox gözəl qrafikadır, amma ümid edirəm ki, bu, pay2win-ə çevrilməyəcək
bir neçə günlük oyundan sonra xarakter hərəkəti sərtləşir, toxunma ekranı üçün bir çox düyməyə, nəzarətçi istifadəçisi tərəfindən oynanılır, fps 40 ilişib, fps düşməsi, yüksək ping, addım səsi yaxşı deyil, döyüş döyüşü güclüdür, regen elementi və ya sehr yoxdur . Ümid edirəm ki, izləmə kamerası seçimi üçün parametr əlavə edərsiniz
FFVII The First Soldier Jangovar zot