Post by cleancapvefisi on Mar 5, 2022 2:33:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti monetas ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Atlygis ir priešo bangos nėra proporcingos, nes sunku atnaujinti bokštus greičiau, todėl šis žaidimas tampa sunkesnis, bet koncepcija yra labai gera ir man patinka
Žaidimas yra labai įdomus ir malonus, tačiau bangų skaičius yra pakankamai ilgas, kad man būtų nuobodu. Sumažinkite bangų skaičių viename lygyje.
Žaidimas yra sudėtingas ir labai įdomus. Būtų puiku, jei būtų vadovas, kuris jums pasakytų, kokie yra visi ginklai. Šiuo metu jūs turite atlikti daug bandymų ir klaidų, kad tai išsiaiškintumėte.
Labai gražus žaidimas. Išbandžiau dėl kitos apžvalgos. Manau, kad tarp etapų trūksta bokšto atnaujinimų, o gal aš tiesiog nesugalvojau, kaip tai padaryti
Aš daug žaidžiu šį žaidimą, tai puikus žaidimas, bet kurį laiką neturėjome atnaujinimų, būtų gerai, kai kurie lygiai, galbūt net nauji ginklai. Dėkoju. Redaguota 2020-06-24, ar dar yra suplanuotų lygių, ačiū. Prašome daugiau lygių. 😁😁 atnaujinimas. Vyksta daug atnaujinimų, bet nebeliko lygių su visais šiais atnaujinimais, kas vyksta su daugiau lygių vaikinų. Mums reikia daugiau.
Defense Zone 3 HD Strategi rqgu
1. tiek daug kartų paspausti automatinį ugnies mygtuką nėra malonu. Reikia, kad visada būtų pasirinkta parinktis autohellfire, kaip ir (arčiausiai išėjimo), kad ją būtų galima pasirinkti automatiškai. 2. Tiek daug kartų spausti atnaujinimą nėra malonu. jam reikia automatinio atnaujinimo parinkties, kai pinigai pasieks kainą. 3. Liepsnosvaidis nepadidėja ir kiekvieną kartą jį parduoti nėra malonu. Padarykite tai su šalčiu.
Atrodo gerai, po juo baisu. Mikro sandoriai užmuša šį (daugumą) žaidimo (-ų). Galėjo kažkas būti.
gana solidus. Norėčiau, kad galėtumėte pakeisti žemėlapio dydį ir būti šiek tiek malonesnio išdėstymo. bet man tai patinka.
Minha Talking Angela Casual vtid
Defense Zone 3 HD Strateške igre gpi
Varginančiai sunku. Neįmanoma nugalėti stiprių priešų programoje neįsigijus papildomų oro smūgio paketų. Vis dėlto puiki grafika. Ištryniau žaidimą iš savo įrenginio
Kariuomenei reikia judėjimo įrangos ir atsarginės sistemos, po atnaujinimo nepatenkintas šaudymo greitis.
Pirmoji patirtis "Labai geras žaidimas" turi žaisti ilgiau, kad pamatytumėte, kaip žaidimas vystosi..... bet kol kas labai gerai.
Jis veikė 5 minutes, tada 2 kaip minutę, o tada visiškai sustojo, nesvarbu, ką aš darau. Ir tai taip pat buvo su thg h visais mano draugais. Jei nemokate grynaisiais už žaidimą, sėkmės lemia vienas dalykas
Man tai patinka, bet sistemą pataisykite... padarykite smagiau, o ne būkite įtemptas!!!... auksas taip lėtai ateina
2 žvaigždučių, nes tai labai sunku įveikti žaidimą, todėl eikvoju daug laiko įveikiant 3 lygį
Negaliu pasiekti 10 lygio. Žaidimo žaisti negalima
Gera grafika, šaunus dizainas, reikia aiškesnio pirmojo lygio parinkčių paaiškinimo.
Defense Zone 3 HD Strateji Oyunları dumm
Žaidimas geras. Tačiau galėjo būti dar geriau, jei lygiai būtų šiek tiek trumpesni. Taip, aš žinau, kad yra automatinis išsaugojimas, bet nepradedu lygio automatiškai išsaugoti ir žaisti vėliau. Be to, net normalūs lygiai yra labai sunkūs, o tai iš tikrųjų gana varginanti.
Žaidimas nėra labai intuityvus. 1-oji misija ką tik pradėjo veikti, jokio įvado, jokio paaiškinimo, ne.... nieko. tiesiog, ginti... padarė tik 1 lygį. Ne linksma. Pašalinama dabar. Nežinote, kokia čia esmė, ar apskritai jos yra.
Daiktus sunku pamatyti, o lygiai trunka ilgiau nei valandą!
Defense Zone 3 HD אסטרטגיה tiid
Žaidžiant žaidimas sudužo.......prašau pataisyti, tai smagu, bet ta klaida, dėl kurios šis žaidimas yra baisus ir mane supykdo 😡😡😡
Labai gražus žaidimas, ačiū, kad visada atnaujinate ir įdiegiate naujus lygius. Vienas geriausių Android žaidimų
Kaip ir visi žaidimai, yra momentas, kai norima išleisti pinigus, kad pasiektumėte kitą lygį. Epinė nesėkmė. Pavargau nuo to, nes nėra prasmės mėgautis ketvirtadaliu. Tiesiog apmokestinkite mus visa kaina ir sukurkite tai, kas nėra pagrįsta „mokėjimo už laimėti“ metodu.
Neįmanoma neperkant atnaujinimų! Net ir lengvai turiu kelis kartus paleisti lygius iš naujo, kad išsiaiškinčiau teisingą bokštų išdėstymą. Atrodo, kad kiekviename lygyje yra tik 1 būdas, nebent mokate už daugiau atnaujinimų. Sumokėjau už nemokamą reklamą, kad palaikyčiau kūrėją, bet atrodo, kad to nepakanka. Visiškai sugriovė patirtį. Gėda, nes pats žaidimas yra puikus. Daug laiko sugaišau DZ2, kad jausčiausi kaip siurblys DZ3. Nagi vaikinai!! Malonu atnaujinti apžvalgą, jei ištaisyta.
Puikus žaidimas. Nepamirškite naudoti apkrovos žaidimų, kad suklystumėte arba grįžtumėte atgal. Nei pamoka, bet jei žaidžiate bokšto gynybos žaidimus, jums jos nereikės. Puikus žaidimas ir tikrai baudžia už klaidas. Vienas erzinantis aspektas yra tai, kad jūs nepasieksite laimėjimų lengvai, jei baigsite įprastai, o tai tiesiog keista. Kam žaisti lengvai, jei galite žaisti normaliai arba sunkiai?
Lengvas lygis nėra toks lengvas.
Puikus žaidimas, bet WAAAAAY PER sunku. Esu TD žaidėjas veteranas ir net ir lengvuoju režimu pastebėjau, kad šis šlifavimas. Pašalinau net prieš išvalydamas trečią lygį po 20 bandymų.
Geras TD žaidimas, bet disbalansas. Man labiau patinka 2 gynybos zona
Šis žaidimas yra gana sunkus, bet aš vis dar jį myliu ir manau, kad jis yra įdomus!
Šis žaidimas yra geresnis asmeniniame kompiuteryje, bet labiausiai priklausomas bokšto gynybos žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Visiškai verta palaikyti kūrėją ir mokėti už aukščiausios kokybės versiją. Aš praleidau daugybę valandų, kurių niekada nebegrįšiu, ir ketinu tai daryti toliau. Kas kelis mėnesius išleidžiamas naujas lygis. Jei manote, kad esate geras, išbandykite juos sunkiausiais nustatymais. Beveik neįmanoma, bet vis tiek verčia mane sugrįžti daugiau. Jis turi labai švarią grafiką ir, mano nuomone, yra beveik tobulas. Neliksite nusivylę!
Tai labai geras bokšto gynybos žaidimas, kiek galiu pasakyti, jis turi daug universalumo su skirtingais bokštais
Puikus žaidimas, daug linksmybių. Tinkama kaina už 1,99 monetomis. Jau pirkau 4.00 žaidime. . Labai padėjo. Ne apgaulė ar apgaulė, kaip daugelis kitų
Be jokios abejonės, geriausia bokšto gynyba, kurią galite rasti „Google Play“ ar bet kur, kur žaidžiate. Visi yra blogi žaidime, todėl aš siūlau žmonėms, kurie skaitė šią apžvalgą, jų neklausyti, nes jie ją įvertino blogai, nes tai „per sunku“. Jei norite žaisti žaidimą, kuris nėra skirtas „Scrubs“, kurie kasdien žaidžia „Fortnite“, žaiskite šį žaidimą, nes jis yra sudėtingas, labai gera grafika ir paprasti valdikliai su šauniais patobulinimais. Ir man nemoka laimėti aspektų.
Malonu. Papildymai nėra pernelyg įkyrūs, todėl esu labiau linkęs leisti pinigus žaidimui.
Šis žaidimas yra gana geras, aš baigiau pirmąjį lygį, jis tikrai smagus, bet mačiau kitus atsakymus, kurie sako, kad bus labai sunku, todėl ketinu žaisti toliau, bet galbūt dar kartą peržiūrėsiu vieną, tik būkite tam pasiruošęs
Nepamirškite žiūrėti papildymų, kad palaikytų kūrėjus, tačiau būti priverstam žiūrėti papildymus dar prieš žaidžiant žaidimą pirmą kartą yra neteisinga. Papildymas buvo blogas, todėl žaidimas taip pat turi būti
Geras žaidimas, tačiau priedai yra įžeidžiamai ilgi ir erzina. Negaiškite valandų savo gyvenimo žiūrėdami papildymus vien tam, kad pažaistumėte žaidimą.
Nepavyko žaisti vienu lygiu, kad ir kaip būtų stengiamasi. Net nesijaudinkite dėl to.
Labai labai prastas žaidimas be jokios technologijos gynybos sistemai, o monetų taip pat reikia padidinti. Žaidimas turėtų suteikti jums laiko atnaujinti savo ginklus. Priešas tampa galingesnis už jūsų ginklus, jis tampa nenaudingas ir net jūs bandote atnaujinti iki maksimalaus lygio, tai užtrunka daug laiko, kol jūsų žaidimas baigsis. Kūrėjas turėjo bent kartą išbandyti žaidimą prieš paleisdamas etapus, priešo galia ir jūsų ginklai taip pat turi būti vienodai aprūpinti.
Puikus TD žaidimas. Gerai subalansuotas ir lengvai suprantamas 5 žvaigždučių žaidimas
Gana priklausomybę ir patenkinti iki sudėtingų lygių. AI palieka daug norimų rezultatų. Beveik neįmanoma priversti bokštelius šaudyti į norimus taikinius, net ir naudojant skirtingus nustatymus. Blyksniai kartais. Man taip nusibodo žiūrėti, kaip raketos bejėgiškai persekioja lėktuvą už ribų, o kiti bokšteliai galėtų lengviau jį numušti.
Nėra mokymo programos parinkties. Jokių žinių, kaip naudotis/prieiti prie ginklų. Trumpai tariant, daugiau darbo, kad galėčiau žaisti, nei aš pasiruošęs dirbti. Pašalinta.